tlf-ikon   41 43 11 38

Man - ons: 08.00 - 09.00

Tors - fre: 08.00 - 08.30

Underviser i psykologi tilbyder kurser​

​Som privatpraktiserende psykolog og psykoterapeut afholder jeg løbende kurser af forskellige slags. Min praksis er beliggende i Østerbro, men som underviser i psykologi tilbyder jeg kurser for alle i København, herunder også Hellerup og omegn.

Naturoplevelse

Som underviser i psykologi kan jeg godt lide at bruge naturen. Jeg afholder ca. en gang om året et kursus over en weekend omhandlende vores forhold til naturen. Vi går sammen ud i naturen og finder det symbol, vi har valgt at arbejde med. Det kan fx være træet, stenen, havet eller noget helt andet. Bagefter laver vi hos mig en fantasirejse til det natursymbol, vi lige har oplevet ude i naturen.

Vi vil se på, hvordan dette symbol udtrykker sig i dig, og sammen deler vi vores oplevelser i gruppen.

Drømmegruppe

Som underviser i psykologi afholder jeg også kurser i drømmegrupper. Vi mødes en gang om måneden i ca. 3 timer i en gruppe på 4-6 personer, og arbejder med egne drømme.

Gruppen deler sine drømmeoplevelser med hinanden, og jeg fortæller om drømmenes væsen og betydning. På denne måde bliver gruppearbejdet en selvudvikling.​

Et drømmegruppe-forløb strækker sig over 6 gange. Det er også muligt for dig selv at lave en drømmegruppe og lade mig udforme en god ramme omkring den.

Ring til en underviser i psykologi her

Lyder en underviser i psykologi som noget for dig? Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om kurser i fx naturoplevelse eller som en drømmegruppe. Jeg står klar til at tale med dig.

Ring for at høre mere på telefon: 41 43 11 38 – jeg har telefontid mandag-onsdag kl. 8-9 og torsdag-fredag kl. 8-8.30.

Information

Privatpraktiserende psykolog

Karen Kjær Hansen

CVR: 12835280

Kontakt

Telefon: 41 43 11 38

E-mail: karhansa@gmail.com