Professionel psykoterapi der øger din livskvalitet​

​Præges din tilværelse af angst, ensomhed, depression eller en mindreværdsfølelse? Har du problemer i dit parforhold eller i din relation til andre mennesker i al almindelighed? Har du problemer på arbejdet, og føler du, at du sidder fast i dine gamle tanker og handlemønstre?

Så er du kommet til det rette sted. Jeg tilbyder professionel psykoterapi, som kan hjælpe dig igennem dine problemstillinger og udfordringer. Min psykoterapi retter sig mod accepten af at leve i den virkelige verden – så svær som den undertiden kan være.

Jeg har mange års erfaring inden for psykoterapi, og jeg har haft min egen praksis i mere end 20 år. Min praksis ligger på Østerbro, hvor jeg blandt andet hjælper klienter fra Hellerup og omegn samt hele København, som har brug for at tale med en professionel psykoterapeut.

Om min faglige baggrund​

Jeg blev uddannet Cand. Psych. på Københavns Universitet tilbage i 1983, og jeg har siden 2004 være specialist inden for psykoterapi. Jeg er autoriseret psykolog og medlem af Dansk Psykolog Forening.

Jeg afholder også forskellige undervisningsforløb i naturoplevelser, drømmearbejde og selvudvikling, og jeg har været medforfatter til en bog samt skrevet en række artikler i løbet af min karriere.

Hvilke problemstillinger kan psykoterapi hjælpe mod?

Jeg arbejder med mange forskellige problemstillinger inden for psykoterapi, herunder eksistentielle temaer som f.eks.:​

 • ​Angst
 • Selvnedvurdering
 • Usikkerhed
 • Kontrol
 • Psykosomatiske sygdomme
 • Følelser af at sidde fast i gamle handlemønstre
 • Sorg og tab
 • Ensomhed
 • Mindreværd
 • Angst for afvisning
 • Depression og stress
 • Arbejdsrelaterede problemer
 • Problemer i parforholdet og til medmenneskerne i det hele taget​

​De dybereliggende personlighedsproblemer kræver som regel længere tids psykoterapi. Ved de mere isolerede problemstillinger kan en korttidsterapi aftales. Dette aftales vi individuelt, når jeg kender til dine udfordringer eller problemstillinger.

Kontakt mig og hør mere om et terapiforløb hos mig eller book en tid

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan du kan opnå en forbedret livskvalitet ved hjælp af psykoterapi, eller har du nogle spørgsmål om, hvilke udfordringer og problemstillinger jeg kan hjælpe med? Så hører jeg meget gerne fra dig. Du er også meget velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du ønsker at bestille en tid til en samtale.

Ring endelig til mig på telefon 41 43 11 38 for en snak. Jeg har telefontid alle hverdage fra 8:00-9:00.

Foretrækker du den skriftlige kontakt, kan du også altid skrive til mig på min e-mail karhansa@gmail.com eller ved at udfylde min kontaktformular her på denne side. Så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Jeg ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig videre mod et liv i den virkelige verden, hvor du er godt rustet til at tage imod og håndtere de forskellige udfordringer, som livet kan byde på.

​​

​Sidder du inde med nogle spørgsmål, vil jeg hellere end gerne besvare dem.

Udfyld formularen her, så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

Privatpraktiserende psykolog

Karen Kjær Hansen

CVR: 12835280

Kontakt

Telefon: 41 43 11 38

E-mail: karhansa@gmail.com