Drømme og drømmetydning

Jeg er jungiansk inspireret i mit arbejde. Det vil sige, at jeg arbejder med drømme, fantasier og visualisering i C. G. Jungs teoretiske referenceramme. Drømme giver adgang til at hente fortrængt og ubevidst sjæleligt materiale frem til bevidstheden, hvilket giver dig nye måder at anskue tingene på.

Hvis du selv er indstillet på at tage drømme med i terapiarbejdet, kan jeg kun anbefale det. Mine klienter bliver rigtig glade for det – og overraskede over, hvor givtigt det er. Min praksis er beliggende på Østerbro, hvor jeg tilbyder drømmetydning for klienter i hele København, herunder også Hellerup og omegn.

Drømmetydning giver større indblik i dine tanker

Det er dig, der, med dine drømme, giver mulighed for at tematisere indholdet i terapitimen. Drømmene går bagved vores gode forklaringer og igennem vores uhensigtsmæssige forsvar på en meget indsigtsfuld måde.

Ved drømmetydning når vi hurtigt ind til den ubevidste viden, vi alle har om os selv – både med hensyn til begrænsninger og ressourcer.

Drømmen taler i et symbolsprog, som vi, med udgangspunkt i dine tanker og indfald, sammen kan forsøge at tyde. Disse symboler har en helende effekt på psyken, idet de omformer psykisk energi fra en form til en anden, hvorved de også har en ændrende og udviklende karakter. Hvis arbejdet med drømmetydning ikke siger dig noget, er der andre veje til det ubevidste, som kan komme frem i dialogen mellem dig og mig.

Kontakt mig i dag for at høre mere

Er du interesseret i at høre mere om drømmetydning, eller ønsker du at bestille tid til et terapiforløb, så ring til mig på telefon: 41 43 11 38 for en uforpligtende snak – jeg har telefontid mandag-onsdag kl. 8-9 og torsdag-fredag kl. 8-8.30.

​Sidder du inde med nogle spørgsmål, vil jeg hellere end gerne besvare dem.

Udfyld formularen her, så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

Privatpraktiserende psykolog

Karen Kjær Hansen

CVR: 12835280

Kontakt

Telefon: 41 43 11 38

E-mail: karhansa@gmail.com