​Drømme og drømmetydning som en del af dit terapiforløb

​Kunne du tænke dig at arbejde med dine drømme i kombination med et terapiforløb hos en psykolog? Drømmetydning kan give dig en stor forståelse for dine udfordringer i hverdagen, samt din måde at anskue livet og dets udfordringer på, og på den måde kan det have en stor betydning for dit forløb med at bearbejde de udfordringer, du lever med.¨

Jeg er jungiansk inspireret i mit arbejde. Det vil sige, at jeg arbejder med drømme, fantasier og visualisering i C. G. Jungs teoretiske referenceramme. Drømme giver adgang til at hente fortrængt og ubevidst sjæleligt materiale frem til bevidstheden, hvilket kan give dig helt nye måder at anskue tingene på.

Hvis du selv er indstillet på at tage drømme med i dit terapiforløb hos mig, kan jeg kun anbefale det. Mine klienter bliver rigtig glade for det – og ikke mindst overraskede over, hvor vigtigt det er.

Min praksis er beliggende på Østerbro, hvor jeg blandt andet tilbyder både kortere og længerevarende terapiforløb med drømmetydning for klienter fra København, herunder også fra Hellerup og omegn. Jeg har haft egen praksis i mere end 20 år, og jeg er autoriseret psykolog samt specialist inden for psykoterapi. Derudover er jeg medlem af Dansk Psykolog Forening.

Hvad er drømmetydning?

Drømmetydning handler om at tolke drømmene. Drømmetydning er mest kendt gennem C. G. Jungs dybdepsykologi og Sigmund Freuds psykoanalyse. Freud kaldte drømmene for ”kongevejen til det ubevidste”, og det må det i al sin enkelthed siges at være.

Der er væsentlige forskellige i Freuds og Jungs forskellige måder at anskue drømmetydning på. Hvor Freuds arbejde med drømmene hovedsageligt handlede om den bagudrettede tolkning set i relation til blandt andet oplevelser i barndommen, arbejdede Jung med en tolkning af drømmene i relation til fremtiden, og det er denne tilgang, jeg er inspireret af i mit arbejde med drømmetydning. 

Drømmetydning giver et større indblik i dine tanker

Det er dig, der, med dine drømme, giver mulighed for at tematisere indholdet i din terapitime. Drømmene går bagved vores gode forklaringer og igennem vores uhensigtsmæssige forsvar på en meget indsigtsfuld måde.

Ved drømmetydning når vi hurtigt ind til den ubevidste viden, vi alle har om os selv – det gælder både med hensyn til vores begrænsninger og vores ressourcer.

Drømmen taler i et symbolsprog, som vi, med udgangspunkt i dine tanker og indfald, sammen kan forsøge at tyde. Disse symboler har en helende effekt på psyken, idet de omformer den psykiske energi fra en form til en anden, hvorved de også har en ændrende og udviklende karakter. Hvis arbejdet med drømmetydning ikke siger dig noget, er der flere andre veje til det ubevidste, som kan komme frem i dialogen mellem dig og mig.

Kontakt mig i dag for at høre mere

Er du interesseret i at høre mere om mit arbejde med drømmetydning i samspil med et terapiforløb, eller kunne du tænke dig at bestille en tid til et terapiforløb hos mig, så er du altid meget velkommen til at kontakte mig.

Du skal bare ringe til mig på telefon 41 43 11 38 for en indledende og uforpligtende snak om dig og dine udfordringer. Jeg har telefontid alle hverdage fra 8:00-9:00.

Alternativt kan du også tage kontakt til mig ved at skrive til min e-mail karhansa@gmail.com eller ved at udfylde kontaktformularen nederst her på denne side, hvis du foretrækker det. Så kan du forvente at høre tilbage fra mig så hurtigt som muligt.

Jeg ser frem til at høre fra dig og arbejde med at tyde dine drømme som en del af dit terapiforløb hos mig.

​Sidder du inde med nogle spørgsmål, vil jeg hellere end gerne besvare dem.

Udfyld formularen her, så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

Privatpraktiserende psykolog

Karen Kjær Hansen

CVR: 12835280

Kontakt

Telefon: 41 43 11 38

E-mail: karhansa@gmail.com